zondag 18 maart 2012

Eet de Islam zijn eigen kinderen op?


Vandaag op de twitters kwam ik het bericht tegen dat een Amerikaanse Jihadist in Somalie zodanig wordt gewantrouwd dat hij voor zijn leven vreest. Ik citeer: "(..) the current situation Hammami finds himself in may be the result of increased suspicion of foreigners by core Shabaab leaders".

De Islam is uiteindelijk een systeem (waarover ik later meer ga posten) waar uitbreiding dmv verovering noodzakelijk is voor behoud. Zo gauw dit weg gaat vallen valt de Islam op zijn eigen kern terug. Maar deze kern is leeg.

Moslims vervallen dan in het gedrag dat ze alles willen gaan elimineren waarvan ze denken dat het de 'zuiverheid' en 'reinheid' van de Islam in de weg staat. De eeuwige belofte van 'in de toekomst, dan ...'.

Maar dat gaat gewoon niet lukken met een lege kern.

Deze lege kern zorgt voor eeuwige woede. Sla de krant maar open om te zien waar dat toe leidt. Zoals Hafid Bouazza al schreef: "De Islam is agressie die een aanleiding zoekt". Zo gauw de mogelijkheid to externe agressie vervalt, richt deze zich intern (overigens ook de reden voor eerwraak). Ik vermoed dat dat gene is waar hier over bericht wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten